Arkiv for kategorien 'Anlegg'

Tromsdalen kunstisbane åpen

torsdag 15. desember 2011

Tromsdalen kunstisbane åpnet endelig for bruk den 14.12. Etter lang venting og mye usikkerhet i forhold til når banen kunne taes i bruk, må dette være gode julenyheter for skøytefolket i nord. Skjervøy naturisbane ble også i år først ute i Nord-Norge med skøyteis.  Allerede på fredag ble de første skøyteskjærene tatt i kystbyen på 71 grader nord. Etter hvert blir det nok muligheter for å prøve skøytene utendørs både i Harstad, Narvik og Alta også.

Tromsdalen kunstisbane – fortsatt stengt

torsdag 8. desember 2011

Tromsdalen kunstisbane er fortsatt ikke i orden to måneder etter den planlagte åpningen av årets issesong. Treningssamlinga (9.-11. desember) som Tromsø skøyteklubb som skulle ha med Frode Rønning som instruktør, er avlyst.
Det er bare å beklage at Tromsdalen kunstisbaen heller ikke i år har fungert som noe tidlig samlingssted for skøyefolket i nord. Vi får bare krysse fingre og håpe at problemet snart er løst.

Vi får bare håpe at værgudene spiller på lag med skøytefolket fremover.  I øyeblikket ser det lovende ut. Med oppholdsvær og kuldegrader over hele Nord-Norge den nærmeste uka, bør det ligge til rette for skøyteis flere steder i landsdelen. 

Issamlingen i Tromsø, 4.-6.11. er avlyst

onsdag 26. oktober 2011

På grunn av reparasjoner av dekket på Tromsdalen kunstisbane så må treningssamlingen/issamlingen 4.-6. november avlyses. 
Forhåpentligvis vil kunstisen være klar til issamlingen 18.-20. november.

Sommeris i Vikingskipet

mandag 28. juni 2010

Det blir sommeris på Hamar i perioden 30. juli til 15. august. Hele hallflaten i Vikingskipet blir islagt. 
HOAs hjemmesider